Aktiviteter på Hornemansgården

07.08

Sommerfest i Hornemans Have

For å feire sommeren og Trondheims pensjonister inviterer vi i Hornemansgården alle til Sommerfest i Hornemans Have fredag 07.august!

12.08

Sommer i Byen 2020 - Per-Olaf Green Trio

Per Olaf Greens Trio består av Per Olaf Green, trekkspill og piano, Fritjof Hjertås, gitar og sang, og Svein Væren på bass.

14.08

Sommer i Byen 2020 - Jerry Lee Lewis, hans liv og musikk

Mannen som satte pianoet i front i rock’n roll-musikken er kjent som en både intens og eksentrisk person og artist. Både rumpe, føtter og parafin ble brukt til å traktere pianoet da han slo igjennom på 1950-tallet. Daniel Trustrup Røssing - piano og vokal, Kjartan Edvardsen - gitar og Markus Wisth Edvardsen - trommer, presenterer Lewis’ største hits ispedd historier om hans opp- og nedturer gjennom en over 60 år lang karriere.

16.08

Søndagskonsert i Hornemansgården

Trio no Treble er i utradisjonell tro, en trio med bratsj, cello og kontrabass, basert i Trondheim! En trio uten diskant, kun mørke røster og dyp klang. Kan det bli bedre? Trio no Treble spiller alt fra klassisk musikk via folkemusikk og tango, til popmusikk. Siden det ikke finnes mye musikk originalt skrevet for deres besetning, arrangerer de det meste av musikken selv. De spiller blant annet Beethoven-symfonier, Grieg-stykker og Bruno Mars.