Sommer i Hornemansgården - Gisle Børge Styves orkester

12.07.2024

Gisle Børge Styve er verdenskjent i Norge, etter mange år som kyndig pianist i NRK’s evigvarende suksess program «Beat for Beat» 

Gisle Børge er en jovial pianist og vokalist, som har blitt en populær entertainer rundt om i Norge. Gisle Børge Styve er hyperaktuell som musiker og skuespiller med fjorårets store teatersuksess i Oslo «Evig Ung» på Chat Noir. I desember deltar han i et TV-program som går i flere episoder og til våren skal han spille teater i Bergen.

I tillegg til dette blir det også en rekke opptredener med Gisle Børge Styves Orkester, tidligere kjent over store deler av verden som Gisle Børge Styve Trio. Der har han med seg Helge Harstad og Per Willy Aaserud. Årsaken til navneskiftet er ganske enkel, som GB selv sier, “med trio i navnet føltes det som at vi var så veldig få. Nå er vi mange flere og det er deilig”. De har holdt sammen i 25 år, altså siden 1998, og gjorde stor lykke medsin nye forestilling, «Vel Møtt – enkel servering!» på Ole Bull Scene i Bergen høsten2022. Der leverte de både sang, musikk og lyrikk … og nok ikke så rent lite latter heller.


For å kunne gjennomføre arrangementene ber vi alle om å sette seg inn i følgende:
Inngang kr. 150,- inkludert kaffe
Konsertene er i første omgang forbeholdt seniorer/pensjonister.
Det vil kun være inngang gjennom porten i Presidentveita.
Det er ingen forhåndspåmelding.
Dørene åpner ca. en time før konsertstart, dvs. i de fleste tilfellene klokken 16.00.
Café Horneman har åpent utsalg med mat og alle typer drikke. Det er ikke tillatt med medbragt.
Velkommen!